MIÉRT A HYAMATRIX®?

A fiatal arcbőr a mai nő számára már nem elérhetetlen!
Személyre szabott arcfiatalító program, Neked!

Rengeteg folyadékot iszol, a bőröd mégis száraz?
Gondoltál már arra, hogy valami alapvető tápanyag hiányzik a bőrödből? Mi lehet az?

 

INNOVATÍV BŐRFIATALÍTÁS!
INJEKCIÓMENTES HIALURONPLASZTIKA!

Ahogy telnek az évek, bőrünk egyre inkább veszít feszességéből, és megjelennek a ráncok. Mit tehetünk ez ellen? Megállíthatjuk-e a bőr öregedési folyamatait?

[vc_cta h2=”Fiatalodj még ma!” h2_google_fonts=”font_family:Abril%20Fatface%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4_google_fonts=”font_family:Abril%20Fatface%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” txt_align=”left” shape=”rounded” style=”classic” color=”classic” btn_title=”Text on the button” btn_style=”modern” btn_shape=”rounded” btn_color=”grey” btn_size=”md” btn_align=”inline” btn_i_align=”left” btn_i_type=”fontawesome” btn_i_icon_fontawesome=”fa fa-adjust” btn_i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” btn_i_icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” btn_i_icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” btn_i_icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” i_type=”fontawesome” i_icon_fontawesome=”fa fa-adjust” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” i_icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” i_icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” i_icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” i_color=”blue” i_background_color=”grey” i_size=”md” use_custom_fonts_h2=”” use_custom_fonts_h4=”” btn_button_block=”” btn_add_icon=”” btn_i_icon_pixelicons=”vc_pixel_icon vc_pixel_icon-alert” i_on_border=”” h4=”Foglalj időpontot injekciómentes hialuronplasztikára”]Időpontfoglalás[/vc_cta]

HYAMATRIX® innovációjának titka a hatóanyagok egyedi kombinációjában rejlik. A destrukturált hialuronsav és a mátrix peptidek felelnek a bőr fiatalon tartásáért és egyedülálló hatásmechanizmussal képesek beindítani a bőr emlékezőképességét, és a bőrmegújító folyamatokat.

A HYAMATRIX® készítményeit úgy alkották meg, hogy tökéletesen kiegészítsék a HYAMATRIX® injekciómentes kozmetikai kezeléseit és hosszú ideig fenntartsák azok pozitív hatását.

Miben rejlik a titok?

A bőrfiatalító krémek többségében a hyaluronsav olyan molekulaméretben van jelen, mely nem képes eljutni a bőr mélyebb, epidermális rétegeibe vagy pár nap alatt lebontódik. A HYAMATRIX® ezzel szemben nanotechnológiával destrukturált hyaluronsavat tartalmaz, mely könnyen bejut a bőr mélyebb rétegeibe és pótolja a sejtközi állományban fellépő hialuronsav-hiányt. A mátrix peptidek felelnek a hyaluronsav bőrben tartásáért, a hyaluronidáz blokkolásáért, a bőr intenzív regenerációjáért, valamint a kollagén és elasztin újratermelődésért.

HYAMATRIX® otthoni készítményeinek önálló használatával képes javítani a bőr rugalmasságán, hat az anyagcsere folyamatokra, erős liftinghatása van és csökkenti a ráncok mélységét. A készítmények egyedi összevetőjüknek köszönhetően képesek helyreállítani a sérült bőrt, enyhítik a bőrirritációt, sőt, használatukkal a rozecea is kezelhető.

HYAMATRIX® professzionális bőrfiatalító készítményei komplex hatásukkal beindítják a bőrsejtek működését, ezáltal csökkentik a bőr biológiai korát és a lehető leghosszabb ideig fenntartják ezt az állapotot.

Ennek eredményeként sok esetben elkerülhetőek az injekciós beavatkozások és jelentősen javítható a bőr minősége is, hiszen a HYAMATRIX® készítmények nem csak hidratálnak, csökkentik a ráncokat és feltöltik a bőrt, hanem megváltoztatják a bőr biológiai szerkezetét is, ezzel biztosítva a tartós eredményt.

ampullák2.jpg

4 TÉVHIT A HYALURONSAVRÓL

1. „Ha hyaluronsav van benne, akkor biztosan hatékony”.
A jó minőségű hyaluronsav az egyik legdrágább összetevő, ami egy kozmetikumban előfordulhat. Ugyanakkor méltán elismert, mint az egyik leghatásosabb természetes hidratáló és anti- aging hatóanyag.
A másik nagy probléma az, hogy a hyaluronsav csak akkor képes valóban a bőr mélyebb rétegeibe is eljutni, azokat valóban hidratálni, ha az kis molekulaméretben van jelen (maximum 15 nm az a molekulaméret, mellyel egy hatóanyag az ép hám legalsó rétegein keresztül is képes akadály nélkül áthatolni)
Ezt nagyon kevés kozmetikai készítmény tudja garantálni. A sok csupán a hámrétegben képes kifejteni hatását, azt is csak ideiglenesen, hiszen a hyaluronsav természetes közege a lazarostos kötőszövet, azaz az irha.

2. A hyaluronsav csak egy kozmetikai összetevő.
A hyaluronsav tulajdonképpen egy proteid pontosabban egy GAG, amely megtalálható szinte mindenhol az emberi testben.
Vízmegkötő képessége kiemelkedő, tömegének 10 000 szeres mennyiségét is képes megkötni. Ezáltal a szervezet, a szövetek vízháztartásában van jelentős szerepe, amely az egészséges sejtműködés elengedhetetlen feltétele.

3. A hyaluronsavat injekció formában lehet a leghatékonyabban használni
A hyaluronsav alapvetően egy óriásmolekula, ezért az ép hámon keresztül nem képes bejutni a bőr mélyebben fekvő területeire.
A másik alapvető probléma, hogy az eddig ismert kozmetikai kezelések során bejutatott hyaluronsav nem marad hosszú távon a dermisben, így nem képes kifejteni a kedvező fiziológiai (= élettani) hatást.
Ennek megoldására például kémiai reagenseket alkalmaznak sok esetben a hyaluronsav térhálósítására, melyek azonban szövetidegen anyagok.
Ma már létezik egy eljárás, mely segítségével a hyaluronsavat destruktúrált formában állítják elő, rendkívül kis molekulamérettel (kisebb, mint 15 nm). A HYAMATRIX® termékek ilyen kis molekulaméretű, destruktúrált hyaluronsavat tartalmaznak, annak kötőszövetbe történő beépüléséért pedig a szintén kis molekulaméretű HYAMATRIX® Mátrix Peptidek® felelősek, melyek a természetes hyaluronsav-fehérje kötődések kialakulását teszik lehetővé – hasonlóan az irha sejtközötti állományát alkotó természetes mátrixhoz.

4. A hyaluronsav csak a ráncok eltüntetésében segít
Többek között a hyaluronsav felelős a bőr megfelelő vízháztartásáért, az irha megfelelő mértékű strukturáltságáért, amely a rugalmas, fiatal és feszes arcbőr titka. Érthető tehát, hogy emiatt kiemelkedő szerepe van a ráncok elleni harcban.
Mindemellett megfelelő közeget biztosít az optimális sejtműködéshez, a szöveti regenerációhoz és a bőr mikrokeringéséhez, így segít elkerülni, szükség esetén korrigálni számos, a bőr öregedésével kialakuló bőrproblémát: rozacea, pigmentfoltok, sápadt bőr, szemkörnyéki ödéma, stb.
Nem szabad figyelmen kívül hagynunk ennek a rendkívüli hatóanyagnak az antioxidáns, gyulladáscsökkentő és antimikrobális hatását sem.
A HYAMATRIX® termékek hatóanyagai, azok egyedülálló hatásmechanizmusa igen széles körben nyújt lehetőséget a bőrproblémák kezelésére, látványos és átfogó anti- aging hatás elérésére.

A HYAMATRIX® termékekben található destruktúrált hyaluronsavnak és a HYAMATRIX® Mátrix Peptidek®-nek köszönhetően látványos és hosszú távú eredményt érhetnek el a bőrproblémákkal küzdő vendégeink.

Válassz jól!

hyaluronsa